Andre VVS-opgaver

Har du brug for flytning af radiator eller VVS til stoppet afløb?
Jægersborg VVS løser også de små VVS-opgaver.

Få et tilbud på din opgave +45 29 44 42 96

Vi tager os af de små opgaver

Skal du have flyttet en radiator eller installeret nye rør i din lejlighed?

Jægersborg VVS har mange års erfaring inden for VVS-faget, og sørger for, at samtlige VVS-opgaver bliver løst på den bedst mulige måde.

Flytning af radiator

Hos Jægersborg VVS kan vi hjælpe dig med installation og flytning af radiator. Uanset om du ønsker at skabe mere effektiv opvarmning eller for at ændre rummets layout, står vi klar til at hjælpe.

Med over 25 års erfaring i branchen, er du hos os sikret korrekt installation og flytning af radiator, med alt fra nøjagtig placering til korrekt tilslutning af rørene; alt håndteres med præcision og høj faglig standard.

Ligegyldig årsagen til dit ønske om flytning af radiator, sikrer Jægersborg VVS optimal varmefordeling. VVS Mester Preben, har stor viden om systemer og materialer, som sikrer en sikker flytning af radiator, med øje for komfort og funktionalitet i ethvert rum.

VVS til stoppet afløb

Et stoppet afløb kommer ofte uanmeldt og kan skabe problemer for hele husstanden. Jægersborg VVS hjælper med stoppet afløb i en fart! Ring til os når afløbet driller og få hjælp hurtigst muligt.

VVS Mester Preben, har været i branchen i mange år, og kan med ekspertise fjerne blokeringer, uanset om det er i køkkenet, badeværelset eller andre steder.

 

Få et uforpligtende tilbud

Ring til mig, hvis du har en VVS-opgave, du gerne vil have en vurdering og et tilbud på. Jeg kommer gerne ud og ser på opgaven og giver et tilbud ud fra idealet om at levere løsninger i en høj standard, kvalitet og inden for en fair tidsramme.

Du kan få tilbud på alt indenfor afløb, pumper og rør, og jeg sætter en ære i også at tage mig af de små VVS-opgaver som dryppende vandhaner, bankende radiatorer og udskiftning af blandingsbatterier.

Få et tilbud på din opgave +45 29 44 42 96
Skriv til os

+45 29 44 42 96