Reparation af badeværelse & toilet

Har du brug for udskiftning af WC eller reparation af badeværelse, så er jeg klar til at hjælpe.

Få et tilbud på din opgave +45 29 44 42 96

Reparation af dit badeværelse

Måske er din morgen gået helt skævt, hvis vandrøret til bruseren er sprunget læk, eller toilettet er stoppet til og begyndt at løbe. Jeg er klar til at rykke ud og redde din morgen.

Jeg kommer kørende og reparerer hurtigt skaden, når den er sket. Uanset om det drejer sig om en lækage, en stoppet kloak eller en defekt vandhane, så er Jægersborg VVS klar til at hjælpe med reparation af badeværelse.

Udover akutte problemer kan jeg også hjælpe dig med

  • Montering af vægophængt toilet
  • Udskiftning af blandingsbatteri
  • Renovering af badeværelse
  • Reparation af faldstamme
  • Montering af håndvaske og brusekabiner

Udskiftning af WC & meget andet

Hos Jægersborg VVS tilbyder vi ikke kun nødreparationer, men vi kan også hjælpe med en bred vifte af badeværelsesrelaterede opgaver. Måske du overvejer udskiftning af WC til et vægophængt Dette giver ikke kun et moderne udseende, men frigør også gulvplads og letter rengøringen.

Vi tilbyder også hjælp med udskiftning af blandingsbatteri af enhver type. Udskiftning af et blandingsbatteri, er ikke kun med til at forbedre dit badeværelses æstetik, men også løse eventuelle problemer med utætte eller slidte ventiler.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med udskiftning af WC og mange andre ting, kan Jægersborg VVS kontaktes på tlf. +45 29 44 42 96.

Quickservice alle hverdage fra kl. 16-22

Jægersborg VVS har quickservice. Det vil sige, at vi har åbent alle hverdage fra kl. 7 til 22.

Ring til mig og lav en aftale, når du har tid.

Skriv til os

+45 29 44 42 96